Silvana support Royale Medium

€159,00 €139,00
Levertijd: 1-2 dagen

Silvana Support Royale Medium

Een donzen Silvana Support® hoofdkussen, stevigheid Medium.

In de Silvana Support® collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Maar voor als het nog iets luxer en mooier mag, is er nu Silvana Support® Royale, het eerste donzen Silvana Support® hoofdkussen.
De Silvana Support Royale Medium is iets steviger dan de zachte versie en is daarmee uitermate geschikt voor het als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.
 
De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige 90% witte eendendons vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen.
Het Nomite keurmerk garandeert bovendien dat het kussen uitermate geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

De neksteun van de Silvana Support Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

De Silvana Support Royale is niet wasbaar. Voor extra hygiëne en een langere levensduur van het kussen raden we daarom aan een molton sloop te gebruiken. De molton slopen van Silvana nemen het transpiratievocht volledig op. De slopen zijn niet alleen heerlijk zacht en wasbaar op 60°C, ze zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt.

Model: Wigvorm met neksteun en schoudercontour
Neksteun: Vita Talalay® latex
Vulling vakken: 90% witte eendendons, RDS gecertificeerd (CU 833051)
Materiaal buitenkant: 50% katoen, 50% bamboe, soepele kwaliteit
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Sanitized®
Navulbaar: Nee
Wasbaar: Nee
Afmetingen: 60 x 70 cm (standaard) | 50 x 70 cm | 60 x 60 cm
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen