Silvana support hoofdkussen Emerald (beetje zacht)

€99,00
Levertijd: 1-2 dagen

Een zacht en soepel Silvana Support kussen

De Silvana Support Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt. 

In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Comforel Supreme®. Comforel Supreme® is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren. De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Emerald is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 

Model: Met neksteun en schoudercontour
Neksteun: Vita Talalay® latex
Vulling vakken: Comforel® Supreme
Materiaal buitenkant: 100% katoen
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Sanitized®
Navulbaar: Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar: Nee
Afmetingen: 60 x 70 cm (standaard) | 50 x 70 cm | 60 x 60 cm
Garantie: 2 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Bundles

Silvana molton slopen met schoudercontour! per 2 stuks

Silvana Support kussen (gratis molton)

13% Korting
€130,90
€114,95